Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свиква във вторник (3 август) заседание

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свиква във вторник (3 август) заседание
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще влезе и ще гласува против правителството на Слави

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов привиква във вторник (3 август) съвещание на Изпълнителната комисия, на което ще предложи на депутатите на партията да не поддържат състава на бъдещия кабинет и да гласоподават " срещу ". Това стана ясно от думите на самия Борисов , който бе на посещение в софийското село Губеш, което пострада най-вече от торнадото, а десетки къщи бяха отнесени, с цел да ревизира по какъв начин върви възобновяване на вредите.

„ Министърът на финансите има доста работа в този момент, би трябвало с шефа на данъчните да правят други неща. По-точно да лъжат хората, че са нараснали приходите в бюджета, а те взели парите от автомагистрала „ Хемус ”. Те ги отделили, с цел да демонстрират, че нараснали приходите - безспорна неистина. Те в момента спират ДДС-то, не го изплащат на фирмите. Така на пръв взор наподобява, че в страната има пари, а в действителност това са непознати пари, които в следствие ще изплащат. Василев се оказва, както споделят неговите съдружници, е доста интелигентен лъжец, шарлатанин. Не знам какво му харесаха от новия парламент. Също и Киро Язовиро, както ние го назоваваме, го хванахме, че източва един язовир, повече не се появи на язовири. А говореше, че милиарди са откраднати. Днес отново е споделил някакви нелепости, че спрял финансовите потоци, измамникът подобен, към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Към нас в никакъв случай не е имало потоци. Това, което вършим, е взимаме 100 000 лв., тъй като ми стана мъчително за хората. И помогнахме тук. Важно е отношението. Няма място, където да е имало повреда и ние да не сме опитвали да я изправим. Те в този момент би трябвало бързо да крадат “, съобщи Борисов.

Междувременно той разяснява и други актуални политически тематики, като отново отправи рецензии към служебното държавно управление и президента Румен Радев. 

„ Провалът на служебното държавно управление е застрашителен. Кръстникът Румен Радев направи по този начин, че страната да изпадне в безпорядък. Станислав Трифонов и той заприказва за безпорядък, аз ги предупреждавах. Няма приходи в бюджета, няма ги парите от Европа... В същото време Коронавирус вълната седи, в целия свят стартират някакви дейности, а тук все едно я няма. А бежанските талази сега са големи, натискът е голям, а Министерство на вътрешните работи се занимава да върви при на кмета жена му, да я тормози, с цел да го издаде. Разбирате ли какви хора са това?! COVID вълна, миграционна вълна, финансова рецесия, икономическа рецесия и те отново си приказват... “, разяснява Борисов.

" Служебното държавно управление се дискредитира. Румен Радев ще падне поради него. На предните избори имаше заблуда, че и без ГЕРБ може да се сформира държавно управление. Сега всички по този начин се изпокараха, че и след нови избори с никой не може да се направи държавно управление. Ще се похарчат още 100 млн. лева Това е нелепост. Сега при едни нови избори няма да има илюзии, ще знаем, че харчат едни пари. Румен Радев е единственият провинен за всичко това. Последната заблуда, че всички партии могат да се схванат, изчезна. Те са скарани, не си приказват и безконтролно ще отиваме към избори. Как в този момент ще отиде Христо Иванов, като му споделиха, че е четвърти, че е толкоз дребен. Корнелия няма избор. При нови избори няма илюзии – ще харчат пари за избори и няма по какъв начин да се сглоби нищо ", добави още водачът на ГЕРБ.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР